Θεραπευτικά Επιθέματα Κάλων σε Ταινία (Feet & Spa)
StirixisΠρώτες Βοήθειες

Θεραπευτικά Επιθέματα Κάλων σε Ταινία (Feet & Spa)

Aυτοκόλλητο επίθεμα κάλων σε ταινία

Κωδικός προϊόντος: 52020

Χαρακτηριστικά

Το αυτοκόλλητο επίθεμα κάλων σε ταινία περιέχει σαλικυλικό οξύ το οποίο εισχωρεί στους σκληρούς κάλους και βοηθά στην αφαίρεση τους.

Μπορεί να κοπεί σε οποιοδήποτε σχήμα ώστε να εφαρμόσει σωστά στο σημείο που θέλετε. 

  • Σαλικυλικό οξύ που βοηθάει στην αφαίρεση των κάλων 
  • Άνετη εφαρμογή μέσα από παπούτσια 
  • Άμεση ανακούφιση από τον πόνο 
  • Κόβεται σε οποιοδήποτε σχήμα 
  • Δερματολογικά ελεγμένα

 

Θεραπευτικά Επιθέματα Κάλων σε Ταινία (Feet & Spa)
Θεραπευτικά Επιθέματα Κάλων σε Ταινία (Feet & Spa)
Οδηγίες Χρήσης: Πριν από την εφαρμογή, καθαρίστε προσεκτικά κα στεγνώστε την περιοχή που πρέπει να προστετεύεται ώστε να εξασφαλιστεί τέλεια πρόσφυση και αποτελεσματικότητα. Αφαιρέστε το επίθεμα κάλων από το χαρτί και τοποθετήστε το κέντρο του πάνω από την περιοχή που πρέπει να προστατευθεί. Εφαρμόστε ένα νέο επίθεμα κάλων καθημερινά.
Προειδοποιήσεις: Χρησιμοποιούνται μόνο στη θεραπεία των κάλων, μόνο για εξωτερική χρήση. Μην τα χρησιμοποιείτε σε σκασμένη ή ερεθισμένη επιδερμίδα. Μην τη χρησιμοποιείτε σε κόκκινη ή σκασμένη περιοχή. Σε περίπτωση που εμφανιστεί ευαισθητοποίηση ή ερεθισμός, σταματήστε αμέσως τη θεραπεία. Διαβητικοί, άτομα με προβλήματα κυκλοφορίας του αίματος, έγκυες γυναίκες, γυναίκες που θηλάζουν, παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών ή σε περίπτωση αμφιβολίας, συμβουλευτείτε γιατρό πριν χρησιμοποιήσετε τον προϊόν. Διατηρήστε το προϊόν στην αρχική του συσκευασία σε καθαρό, στεγνό και δροσερό μέρος. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Περιέχει 35-40% σαλικιλικό οξύ. Μη χρησιμοποιείτε για περισσότερο από 2 εβδομάδες, εκτός αν το συζητήσετε με τον ιατρό σας.

Βρείτε το προϊόν

Βρείτε πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν σε ένα από τα εξουσιοδοτημένα σημεία πώλησης.Αναζήτηση καταστήματος