Μετρήστε την πίεση σας εύκολα και απλά με τα ψηφιακά πιεσόμετρα Metricy

Μετρήστε την πίεση σας εύκολα και απλά με τα ψηφιακά πιεσόμετρα Metricy
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Τι είναι η αρτηριακή πίεση;  

Αρτηριακή πίεση είναι η πίεση που ασκεί το αίμα στο τοίχωμα των αρτηριών καθώς ρέει μέσα σε αυτές. Η αρτηριακή πίεση εξαρτάται από τη ροή του αίματος, δηλαδή πόσο αίμα στέλνει η καρδιά μας σε κάθε συστολή, αλλά και από την αντίσταση που προβάλλουν τα αγγεία μας στη ροή αυτή. Εάν η αρτηριακή πίεση είναι υψηλή, τότε η καρδιά μας πρέπει να εργαστεί εντατικότερα για να διατηρήσει επαρκή ροή αίματος στο σώμα μας.

Με τι μετράμε την αρτηριακή πίεση;

Η αρτηριακή πίεση μετράται πολύ εύκολα με ένα πιεσόμετρο. Υπάρχουν πολλών ειδών πιεσόμετρα. Tα ψηφιακά πιεσόμετρα είναι τα πιο εύχρηστα, γι' αυτό και καθίστανται κατάλληλα για τις μετρήσεις της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι.

Είναι σημαντικό να μετράμε την αρτηριακή μας πίεση;

Ναι, είναι σημαντικό γιατί με την μέτρηση της αρτηριακής σας πίεσης μπορείτε να ανακαλύψετε έγκαιρα εάν βρίσκεται στα φυσιολογικά όρια και, αν είναι ανεβασμένη, θα προβείτε σε ενέργειες ώστε να προλάβετε τυχόν επιπλοκές.

Πώς μετράμε την πίεση σωστά;

Καθίστε χαλαροί σε ένα ήσυχο περιβάλλον και ακουμπήστε το χέρι σε σταθερή επιφάνεια και στην ίδια ευθεία με το ύψος της καρδιάς. Καλό θα ήταν, μία ώρα πριν από τη μέτρηση, να μην έχετε πιει καφέ, να μην έχετε φάει, να μην έχετε καπνίσει και να μην είστε σε υπερένταση.

Τα ψηφιακά πιεσόμετρα μπράτσου και καρπού Metricy ήρθαν για να σας παρέχουν αξιόπιστες μετρήσεις εύκολα και απλά! Είναι ιατροτεχνολογικά προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας και επιτρέπουν την αξιόπιστη και έγκαιρη παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, την αξιολόγηση της βάσει του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, καθώς και την ανίχνευση ακανόνιστων καρδιακών παλμών. Ο υπολογισμός του μέσου όρου των πρωινών, των απογευματινών, των τριών τελευταίων διαδοχικών μετρήσεων της πίεσης, καθώς και η δυνατότητα αποθήκευσης 100 μετρήσεων για 2 διαφορετικούς χρήστες, αποτελούν σημαντικές πληροφορίες παρέχοντας ακόμα πιο ολοκληρωμένη και αξιόπιστη άποψη για τις μετρήσεις σας. Επιπλέον, το πιεσόμετρο μπράτσου Metricy Simply παρέχει τη δυνατότητα ανίχνευσης κολπικής μαρμαρυγής, ένδειξη πολύ σημαντική για την ιατρική σας κατάσταση, ενώ το πιεσόμετρο καρπού Metricy Easy διαθέτει ανιχνευτή θέσης του καρπού, καθοδηγώντας σας με αυτόν τον τρόπο στη σωστή θέση για μία έγκυρη μέτρηση. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για ταξίδια και εύκολο στη μεταφορά.

Τα χαρακτηριστικά των συσκευών Metricy κάνουν τη μέτρηση πιο εύκολη.