Εκπαιδευτική εκδήλωση της NorthPharma, εταιρίας του Ομίλου Lelos Group

Εκπαιδευτική εκδήλωση της NorthPharma, εταιρίας του Ομίλου Lelos Group
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Πάνω από 120 φαρμακεία της Ηπείρου και 20 εταιρίες του φαρμακευτικού χώρου έδωσαν το παρόν. Ο συνολικός αριθμός φαρμακοποιών και φαρμακοϋπαλλήλων ξεπέρασε τα 190 άτομα.

Με μεγάλη επιτυχία και αριθμό συμμετεχόντων που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, πραγματοποιήθηκε η 1η εκπαιδευτική και ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «Σωστή Διαχείριση πελατών στο φαρμακείο», που διοργανώθηκε από τον μεγαλύτερο όμιλο ιδιωτικών φαρμακαποθηκών στην Ελλάδα, Lelos Group, και τη φαρμακαποθήκη NorthPharma –μια εκ των εταιριών του Ομίλου-, στο συγκρότημα Φρόντζου Πολιτεία στα Ιωάννινα, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου.

Με μεγάλη μας χαρά στηρίξαμε και εμείς με την παρουσία μας την εκδήλωση η οποία μάλιστα ξεκίνησε με την παρουσίαση των νέων προϊόντων μας από την κ. Λένια Καργάκου, Sales & Training Manager του Ομίλου.

Ακολούθησε ο χαιρετισμός του κ. Σωτηρίου Λέλου, ιδρυτή του Ομίλου Lelos Group, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.

H ενημερωτική ενότητα της εκδήλωσης άρχισε με την ομιλία του κ. Δημητρίου Τσαφή, Εμπορικού Διευθυντή του Ομίλου, ο οποίος παρουσίασε τα πλεονεκτήματα συνεργασίας με τον Όμιλο Lelos Group και συγκεκριμένα με την φαρμακαποθήκη NorthPharma.

Τη σκυτάλη παρέλαβε η κ. Νάνσυ Ζαρκογιάννη, Digital Marketing Manager του Ομίλου, η οποία ανέλυσε τη λειτουργία και τα πλεονεκτήματα των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες για τους πελάτες αλλά και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και εξέλιξη του Ομίλου.

Η κ. Λένια Καργάκου, ανοίγοντας την εκπαιδευτική ενότητα της εκδήλωσης, ανέλυσε το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα της «Εκτίμησης-Διαχείρισης Πελατών στο Φαρμακείο».

Η ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής ενότητας πραγματοποιήθηκε με την ομιλία του κ. Τόλη Γιακουμάκη, Scientific & Training Manager L’OREAL COSMETIQUE ACTIVE, με τίτλο «Προσεγγίζοντας με επιτυχία τον καταναλωτή μας».

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο, στο εστιατόριο του συγκροτήματος Φρόντζου Πολιτεία, κατά τη διάρκεια του οποίου οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των εταιριών του φαρμακευτικού χώρου, που στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, καθώς και με εκπροσώπους του Ομίλου Lelos Group.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εταιρίες:

L’OREAL Cosmétique Active, BioPharm

KOZMO8, InterMed, UNI-PHARMA, ANGELINI, Help pharmaceuticals, LAMBERTS, DEMO ΑΒΕΕ, FarmaSyn, SUPERFOODS, BAUSCH Health, NUTRICIA, Allergan, Bayer, Bennett, ΒΙΑΝΕΞ, Medical Pharmaquality, Syndesmos, Menarini Hellas