5 απλές συμβουλές για τον σωστό καθαρισμό των γυαλιών οράσεως

5 απλές συμβουλές για τον σωστό καθαρισμό των γυαλιών οράσεως
Σας άρεσε αυτό το άρθρο; Κοινοποιήστε το!

Όταν φοράτε τα γυαλιά οράσεως σας βλέπετε σημάδια; Είναι απόλυτα λογικό! Η σκόνη αλλά και οι βρωμιές που μεταφέρονται από τα χέρια σας είναι μερικοί μόνο από τους υπαίτιους για τους οποίους τα γυαλιά οράσεως σας απαιτούν συχνό και τακτικό καθάρισμα.

Κι επειδή η μπλούζα σας δεν συνιστάται για αυτή τη χρήση, εμείς σας δείχνουμε πως να καθαρίσετε σωστά τους φακούς τους ώστε να βρουν το φως τους!

  1. Ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε τη σκόνη και τις λιπαρές εναποθέσεις από τους φακούς σας, είναι να τους πλένετε καθημερινά με υγρό σαπούνι και νερό ή με ειδικά προϊόντα καθαρισμού φακών. Έτσι, θα αποφύγετε τη δημιουργία ανεπιθύμητων σημαδιών στους φακούς σας, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.
  2. Στεγνώνετε πάντα τους φακούς σας με απαλό χαρτομάντηλο
  3. Χρησιμοποιήστε μόνο το πανί μικροϊνών που παρέχεται με τα γυαλιά σας ή άλλα υφάσματα που προορίζονται ειδικά για τον καθαρισμό των γυαλιών. Πλένετε κάθε εβδομάδα το πανάκι με απαλό σαπούνι. 
  4. Μην ξεχάσετε να τρίψετε απαλά με το πανί όλες τις πλευρές των nosepads και τα άκρα του σκελετού που αγγίζουν τους φακούς, καθώς μπορεί να υπάρχει βρωμιά που να είναι απαρατήρητη σε αυτές τις μικρές περιοχές. 
  5. Μη χρησιμοποιείτε ποτέ σκληρά οικιακά καθοριστικά που περιέχουν αμμωνία ή χλώριο.

Τώρα που ξέρετε πώς να φροντίζετε σωστά τα γυαλιά με τον σκελετό τους, γιατί δεν ρίχνετε μια ματιά στην εκπληκτική μας συλλογή GianMarcoVenturi από γυαλιά ανάγνωσης;